Advertisement

Responsive Advertisement

Jak przygotować tydzień jedzenia:


 Jak przygotować tydzień jedzenia:
    Przygotuj sałatkę z brukselki z chrupiącą ciecierzycą, którą zjesz za 2 do 5 dni.
    Przygotuj greckie omlety z muffinem z fetą i papryką, które będziesz jadł na śniadanie przez cały tydzień. Zamroź 4 porcje, które otrzymasz jeszcze w tym miesiącu.
 Dzień  186973.jpg
Śniadanie (296 kalorii)
1 Jajecznica Szpinakowo-Jajeczna z Malinami

JESTEM. Przekąska (268 kalorii)

    ¼ szklanki mrożonych suszonych migdałów

    1 szklanka jagód

Obiad (430 kalorii)

    1 oferta Sałatka Mason Jar Power z Ciecierzycą I Tuńczykiem

PO POŁUDNIU. Przekąska (131 kalorii)

    

1 duża gruszka

Kolacja (380 kalorii)

    1 Pieczony Łosoś ze Słodką Papryką

    ½ szklanki ugotowanego brązowego ryżu

Dzienne spożycie: 1505 kalorii, 87 g białka, 145 węglowodanów, 38 błonnika, 68 g tłuszczu, 1216 mg sodu

Aby uzyskać 1200 kalorii: Pomiń migdały w godzinach porannych. łatwe jedzenie i zmiana po południu przekąska na 1 śliwce.

Aby uzyskać 2000 kalorii: podnieś do ⅓ filiżanki migdałów do rana. do lekkiego posiłku dodaj ¼ szklanki suszonego soku z orzechów włoskich do godz. na lekki posiłek, a następnie dodaj do kolacji Siekaną Sałatkę Guacamole.

Dzień 2   Część 2 dalej




Post a Comment

0 Comments